Niski porezi u Crnoj Gori

Niski porezi u Crnoj Gori su vaša nova poslovna prilika. Preselite biznis u Crnu Goru i koristite izuzetno niske poreze

Hit u biznisu - Dodjite u novu biznis desrtinaciju

Ako plaćate visoke poreze, predlažiću vam jednu ideju o kojoj vrijedi razmisliti

Nema više niskih poreza u  offshor destinacijama u Panami, Luxemburgu, Belgiji sa  0% poreza. Sve su pod pojačanom prismotrom  poreskih i tajnih službi,  zbog malverzacija, pranja novca, tajnih računa itd.

Sve najveće svetske kompanije sada šire  biznis u državama sa manjim porezima, i to sasvim legalno i zakonito. To su već uradili  GOOGLE, MICROSOFT, FACEBOOK … prenijele su biznis iz SAD u Evropu. Iz SAD-a mnoge kompanije prelaze u Meksiko … Iz Grčke prenose biznis u Bugarsku I Kipar. Iz Makedonije u Srbiju I Bugarsku. iz Hrvatske u Bosnu…iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Švajcarske u Crnu Goru…

Tvoj ključ uspjeha: Niski porezi u Crnoj Gori

Postoje države u kojima se sasvim  zakonito i sigurno posluje. I u kojima se plaćaju mnogo niži porezi. Ako biste prenijeli svoj biznis u neku od tih država, imate 30-50% manje troškove  i  poreske obaveze.

Počnite biznis u Crnoj Gori i plaćajte najniži porez zakonito i sigurno, bez bilo kakvog rizika po vaš capital

Zašto Crna Gora?

Porto Montenegro

Niski porezi u Crnoj Gori pomoći će vašem biznisu

Kako to izgleda na konkretnom primeru:

Pogledajte  poređenje, koliko  su povoljniji  porezi u Crnoj Gori u odnosu na Hrvatsku.

Crna Gora

Hrvatska

%

PDV

P. na dobit

P. na dohodak

19%

9%

9%

25%

20%

40%

31,58%

122,22%

344,44%

Koje poslove možete obavljati u Crnoj Gori?

Vaša firma u CG može da obavlja  sve one iste poslove za vaše iste klijente u Hrvatskoj i van Hrvatske, koji  će sada plaćati usluge vašoj  firmi u Crnoj Gori.  Vašim klijentima je sasvim svejedno, gde će da uplaćaju novac  za vaše usluge. Bitno je, da  uplaćaju na račun vaše firme. To je univerzalna sloboda poslovanja, da radite biznis gdje vi želite.

Da li su tajni podaci o vlasnicima?

Ako  ne  želite da vaši partneri znaju, da ste otvorili  firmu  u Crnoj Gori.  Nije problem,  možete otvoriti   firmu u CG čiji su podaci  tajni.

Da li je poslovanje sigurno?

 Da. Sve više biznismena, prenose svoj biznis zbog manjih poreza. Crna Gora je jedina država koja koristi euro a nije u EU I nije  u sistemu zajedničkih poreskih informacija država članica EU. U Crnoj Gori posluje 15 banaka od kojih su sve inostrane i posluju po sasvim istim princima kao i njihove matične banke

Ako želite da plaćate niske poreze, otvorite firmu u Crnoj Gori.

To možete uraditi brzo i jednostavno.

Za sedam dana možete imati aktivnu firmu, sa kojom možeti odmah početi da poslujete.  Sa aktivnim bankovnim računom za prenos i primanje novca sa svim zemljama u svijetu.

Sa ebanking servisom   imate  kontrolu nad svojim računom bilo gdje  se nalazili u svijetu.

Svaku novu poslovnu ideju proverite

Pre nego prihvatite naš savjet, pozivam vas, da dođete na jedan dan u Crnu Goru , budite naš  gost  i lično se uvjerite u poslovni ambijent. Dogovoriću  razgovor sa našim poreskim konsultantom.

Koliko možete da izgubite? Samo troškove avionske karte do Podgorice.

Oslonite se na naše iskustvo.

 

Ja sam Milenko Velimirović, Licencirani menadžment konsultant ; Vlasnik Business Consalting Company SELECTA; Predsjednik Nacionalnog udruženja poslovnih konsultanata Crne Gore; Član više međunarnih konsultantskih organizacija.

 Ovo obavezno pogledajte: Osnivanje firme u Crnoj Gori

Za informacije pošaljite poruku na email: selecta.me@gmail.com

Tel00382 69 590 433